domingo, 4 de octubre de 2015

Bacteri del iogurt.

Hola, sóc Guillermo.Vos porte informació sobre el bacteri del iogurt.

LACTOBACILS



Els lactobacils (també Lactobacillus o bacteris de l'àcid làctic) són un gènere de bacteris Gram positives anaeròbies aerotolerantes, denominades així pel fet que la majoria dels seus membres convertix a la lactosa i alguns monosacàrids en àcid làctic. Habitualment són benignes i inclús necessàries, habiten en el cos humà i en el d'altres animals; per exemple, estan presents en el tracte gastrointestinal i en la vagina. Moltes espècies són importants en la descomposició de la matèria vegetal. La producció d'àcid làctic fa que el seu ambient siga àcid, la qual cosa inhibix el creixement de bacteris danyosos de la salut. Algunes espècies de lactobacillus s'usen industrialment per a la producció de iogurt i d'altres aliments fermentats. Algunes begudes de iogurt contenen Lactobacillus com a suplement dietètic. Molts lactobacilos són els únics sers vius que no requerixen ferro per a viure i tenen una tolerància extremadament alta al peròxid d'hidrogen.

Molts lactobacils presenten la característica inusual d'operar usant un metabolisme homofermentativo (és a dir, només produïxen àcid làctic a partir de sucres) i són aerotolerantes a pesar de l'absència de cadena respiratòria. Esta aerotolerancia és dependent del manganés i ha sigut estudiada i explicada en el Lactobacillus plantarum. En un altre orde de coses, els lactobacilos tenen un rol fonamental una vegada que s'inicia la càries dental i durant la seua etapa de desenrotllament. D'altra banda, exercixen importants funcions en el cos humà com, per exemple, la regeneració de la flora intestinal.


Lactobacillus sp 01.png





No hay comentarios:

Publicar un comentario